Våra priser

Vi har olika priser för hög- respektive lågsässong. Du får rabatt när du bokar in flera katter i samma box. Priset gäller för varje påbörjat kalenderdygn. För medföljande katt kostar det då 70 kr/påbörjat dygn.

Trots att vi har världens roligaste jobb behöver vi vara lediga ibland, eller reparera och måla i pensionatet. Så under 2024 kommer vi att ha stängt:  15 – 26 januari,  8 – 19 april, 15 – 29 maj,  31 augusti – 11 september, och 18 – 28 november.
Priser  2024:

Lågsässong

En katt
240 kr per påbörjat kalenderdygn

Två katter i samma box
320 kr per påbörjat kalenderdygn

Tre katter i samma box
400 kr per påbörjat kalenderdygn

Högsässong

En katt
350 kr per påbörjat kalenderdygn

Två katter i samma box
430 kr per påbörjat kalenderdygn

Tre katter i samma box
510 kr per påbörjat kalenderdygn

Om du bor inom 5 mils avstånd från oss och vill att vi hämtar eller lämnar din katt, kostar det 550 kr per skjuts samt bensinkostnaden.

Även om du hämtar katten tidigare än vad du bokat för, tar vi ut hela avgiften för den bokade tiden. In- och utcheckning sker efter bokad överenskommelse per mail eller tel.

Högsäsong 2024 är:

v. 1, v. 8-9, v. 13-14, v. 18, v. 19, v. 23-33,  v. 44, v. 52 2024 – 2  2025. Inklusive anslutande helger.

Bokning och betalning

Betalningen för vistelsen vill vi ha senast 14 dagar innan vistelsen. Bokar gör du genom att maila till info@lohaga.se eller ringa 070 444 86 93. Om du inte har tillgång till mail får du bokningsbekräftelsen med posten. Bokningsnumret du då får anger du när du betalar för vistelsen.  I bokningsbekräftelsen framgår också kostnaden för hela vistelsen.

Avbokning

Avbokning kan göras fram till 14 dagar före bokad vistelse. Om du bokar av senare debiterar vi hela kostnaden för bokad vistelse. Vid sjukdom gör vi undantag men vill då se sjukintyg från läkare.

Om vi är tvungna att avboka din katts vistelse pga sjukdom, betalar vi givetvis tillbaka summan du ev. har hunnit betala in till oss. Men vi kan inte ersätta din resa.

Medicinering och sårtvätt

Om din katt står på medicin vill vi att du tar med, förutom medicinen i originalförpackningen, även doseringsanvisning från veterinären. Ta gärna med medicin för ytterligare någon dos ifall du skulle bli försenad på hemvägen och behöver förlänga vistelsen.  Om din katt har ett sår som behöver tvättas, ser vi gärna att du tar med de kompresser och sårtvätt er veterinär har rekommenderat. Vi tar 30 kr för varje medicineringstillfälle eller sårtvättstillfälle.

Om vi behöver åka med din katt till veterinär

Vi hjälper förstås din katt till en veterinär om det behövs. Då tar vi 550 kr för resan tur och retur till veterinären. Det efter överenskommelse med dig eller med kontaktpenson i Sverige, ifall vi inte lyckas nå dig. Sedan tillkommer för dig som ägare, veterinärkostnad och ev. kostnad för medicin från apotek. Samt för vår medicinering och/eller sårtvätt av din katt med 30 kr/tillfälle.