Om oss

Lohaga Kattpensionat öppnade 12 mars 2018. Telefonen är öppen vardagar 9-17. Vi svarar så ofta vi kan, men katterna går alltid först. Har vi inte möjlighet att svara går det bra att sms:a, maila eller lämna meddelande på telefonsvararen.

Det lilla kattpensionatet med den stora omtanken

Vad gör din katt medan du reser, har fest, flyttar, renoverar eller kanske ligger på sjukhus? På Lohaga Kattpensionat ser vi till att din katt under tiden trivs i en hemtrevlig miljö, kan gå ut i en välplanerad rastgård och har mycket att titta på från sitt spaningsfönster.

Jag som förestår kattpensionatet, har varit kattägare i  över 30 år, är utbildad i kattbeteende och arbetar då och då som volontär på Södertälje Katthem för hemlösa katter. 1% av det du betalar skänker jag till dem.

Välkomna!

Anna-Karin Steyner

Litet familjeägt kattpensionat

Lohaga kattpensionat är ett litet familjeägt kattpensionat som ligger i idylliska Enhörna. Vi finns bara fem mil från Stockholm och mitt emellan flygplatserna Arlanda och Skavsta. Vår närmaste stad är Södertälje som ligger 1,2 mil härifrån.

Möjlighet att gå ut

Vi har 5 hemtrevligt inredda kattboxar där de katter som vill kan turas om att gå ut i en fin och välplanerad rastgård med klättrings- och klös-möjligheter och gömställen. Eftersom pensionatet finns i utkanten av ett lugnt villaområde på landet, med skogen som närmaste granne får våra gäster en rofylld vistelse samtidigt som de har mycket att titta på från sina spaningsfönster. Katterna har från fönster och rastgård utsikt över ett promenadstråk som ligger mellan skogen och tomten, där det passerar både människor och djur. De ser också skogen med många fåglar och spännande ekorrar. Jag bor i anslutning till pensionatet så jag finns i närheten dygnet runt och ser till din katt ofta.

Du får daganteckningar om hur din katt har haft det under sin vistelse här hos oss

Jag skriver alltid daganteckningar för din katt, som jag mailar till dig efter vistelsen. Så att du kan se hur din katt har haft det under vistelsen här hos oss. Det är praktiskt för mig också, eftersom jag då kan gå tillbaka till dem om din katt kommer tillbaka till oss.

Mina kunskaper och erfarenhet

Min kunskap och erfarenhet består i att jag själv varit kattägare i över 30 år, är utbildad i kattbeteende av Susanne Hellman Holmstrand (kattbeteendevetare, känd från TV) och att jag jobbar som volontär på Södertälje Katthem då och då. 1% av summan du betalar skänker jag till Södertälje Katthem för att stötta deras arbete med hemlösa katter.

Vill du att vi hämtar eller lämnar din katt?

Vi kan också, mot en avgift, komma och hämta din katt till vistelsen och/eller lämna den hemma hos dig efteråt, om du bor inom 5 mil från oss.

Vi har tillstånd från Länsstyrelsen och innehar F-Skattsedel